agroazis logo

Hírek

HARDI JUBILEUMI AJÁNLATOK AZ AGROÁZISTÓL

2017-12-07


A kedvezményes jubileumi ajánlatok minden Hardi permetezőgép-típusnál megtalálhatóak, azonban van egy gép, amely kifejezetten az ünnepi alkalomra specifikált, egyedi, magas felszereltséggel és visszautasíthatatlan áron szerepel a jubileumi csomagban.

VISSZAUTASÍTHATATLAN JUBILEUMI AJÁNLATOK!

2017-11-23


Keresse munkatársainkat a 2017. november 1-jétől induló kedvezményes jubileumi ajánlatokért!

ÖNTÖZÉS HATÉKONYAN

2017-10-26


Tervezés + Pályáztatás + Kivitelezés = Agroázis

A PERMETEZŐGÉP NEM ÁLLHAT! HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓL

2017-10-04


Szakértelem, rutin, segítőkészség és gyorsaság jellemzi az Agroázis szervizes csapatát, amely országos lefedettséggel, gyári háttérrel végzi a Hardi permetezőgépek javítását, garanciális ellátását. Mindez különösen fontos, hiszen a gazdálkodók tudják: a növényvédelem nem késlekedhet egy meghibásodás miatt.

SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK NAGYÍTÓ ALATT

2017-06-13


Havonta megjelenő gépesítési mellékletünkben lehetőséget kínálunk a hazai mezőgépgyártóknak és mezőgép-forgalmazóknak, hogy rövid ismertetővel és fotóval ajánlják termékeiket a gazdálkodóknak, mezőgazdasági vállalkozóknak. Ezúttal a legújabb vontatott szántóföldi permetezőgépeket mutatjuk be.

AZ IDEI ÉVBEN MEGKEZDŐDIK AZ ARBOS ERŐGÉP GYÁRTÁSA

2017-03-07


Jelentős érdeklődés fogadta az AgrárGépShow szakkiállításon az ARBOS 5100 as erőgépet. A smaragdzöld és gyöngyház-fehér színű traktor modern és karakteres külső megjelenésében is feltűnő, emellett tágas, világos színű fülkéje egy korszerű személygépkocsi kényelmét nyújtja.

KÉT MÉTER FÖLÖTTI HASMAGASSÁG A HARDI ALPHA EVO PERMETEZŐGÉPEKBEN

2017-02-10


Jól olvasta, a hazai szabadalmat az Agroázis-Mon Kft. mérnökei közreműködésével fejlesztették és a közönség az AGROmashEXPÓN láthatta az első felszerelt önjáró permetezőgépet.

AZ ARBOS A HAZAI PIAC ÚJ SZTÁR TRAKTORA

2017-02-09


Sztároknak kijáró figyelem övezte az Arbos 5000-es széria magyarországi megjelenését, mely a január 25-28. között Budapesten tartott AGROmashEXPO-n mutatkozott meg először a hazai közönség előtt. A mezőgazdasági gépek legnagyobb hazai seregszemléjén kiállított példány méltán irányította magára a figyelmet, hisz eredeti és kiemelkedő stílusa, modern és azonnal felismerhető vonalai, smaragzöld és gyöngy-fehér színei, hatalmas szélvédője és a személyautók luxusát megidéző világos vezetőfülkéje máris a látogatók kedvencévé tette, akik sorra másztak fel rá azért, hogy beleülhessenek és közös képet készíthessenek vele.

HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓL

2017-01-20


Cégünk országos lefedettségű szervizhálózattal és teljes, gyári háttérrel végzi a Hardi permetezőgépek javítását, garanciális ellátását.

PERMETEZŐGÉPEK TÉLI FELKÉSZÍTÉSE

2016-10-19


A permetező fagymentesítése nem egy lehetőség, hanem kiemelt fontosságú gépkarbantartási folyamat, melynek még a tél kezdete előtt tegyünk eleget, miután befejeztük a növényvédelmi munkákat. Elvégzésével, tavasszal már munkaképes állapotban vehetjük elő gépünket, elkerülve ezzel a fagykárból adódó többletköltségeket.

AGROÁZIS - PROFESSZIONÁLIS PARTNER A GAZDÁLKODÁSBAN

2016-10-10


Szántóföld, vízgazdálkodás, szőlészet-borászat komplex termékkínálat és szervizszolgáltatások

EGY STABIL HÁTTÉR KISZÁMÍTHATÓBB GAZDÁLKODÁST BIZTOSÍT MINDENKINEK

2016-10-04


Bizonytalanságot okoz a mezőgéppiacon a jelenlegi támogatási rendszer. Nehezen tudnak a gépkereskedők és a gazdák is alkalmazkodni, de termelni muszáj, így mindig születnek áthidaló megoldások. Osgyán Lászlóval, az Agroázis-MON Kft. ügyvezetőjével a 2016-os év tapasztalatairól beszélgettünk.

PERMETEZŐGÉPEK FELKÉSZÍTÉSE AZ AGROÁZIS SZAKEMBEREIVEL

2016-09-30


A szántóföldi kultúrák növényvédelmi költségei, a termesztési költségek 25-30%-át is elérhetik. Ez a nagy anyagi ráfordítás, csak a megfelelő növényvédelmi tevékenység esetén térül meg, mivel döntően a kijuttatástechnológia határozza meg a növényvédőszerek hatékonyságát.

TERMÉKBŐVÍTÉS AZ AGROÁZISNÁL

2016-09-30


Az Agroázis bővítette termékpalettáját a Bondioli & Pavesi cégcsoport termékeivel.