agroazis logo

Rólunk

VÁLLALATRÓL


Az Agroázis 1994-ben alakult, az elmúlt több mint 20 év alatt a mezőgazdaság és a hozzá kapcsolódó feldolgozóipar kis- és közepes méretű vállalkozásainak, termelőinek, illetve a kommunális vállalkozásoknak megbízható partnerévé vált. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk öntöző- és szivattyútelepek generál-kivitelezése területén, 2014-től termékpalettánkatat szántóföldi munkagépek, illetve telepi berendezések széles kínálatával bővítettük.


Az Agroázisnál a világ vezető vízgazdálkodási-, szőlészet-borászati-, illetve szántóföldi gépei találhatók meg, ezek nagy részére kizárólagos forgalmazói joggal rendelkezünk. A gépértékesítés mellett a legmagasabb színvonalon biztosítunk szervizelési és javítási szolgáltatást, illetve valamennyi forgalmazott márka és termékkör esetén biztosítjuk a gyors, akár azonnali alkatrészellátást, hiszen a piacon fellelhető egyik legnagyobb raktárkészlettel rendelkezünk. A gépek forgalmazása mellett a legmagasabb színvonalon biztosít szervizelési és javítási szolgáltatást.


Mórahalom

Mórahalom

Mórahalom

Bábolna

BalkányVÍZGAZDÁLKODÁS


Az öntözőgépek kiterjedt típuskínálata mellett az ország egyik legszélesebb körű szivattyúválasztékával rendelkezünk, amit ráadásul raktárról rendelés után azonnal, akár már másnap kiszállítunk. Szintén az egyik legnagyobb raktárkészletet biztosítjuk gyorskapcsolású horganyzott öntözőcsövek, illetve öntözési szerelvények tekintetében. Vállalatunk 10 évvel ezelőtt bővítette szolgáltatási körét: öntöző- és szivattyútelepek generál-kivitelezésével, illetve felújításával is foglalkozunk, valamint vállaljuk nagy átmérőjű csőhálózatok gyártását és telepítését. A vízgazdálkodással kapcsolatos termékek esetében az egyik legmagasabb színvonalú szerviz- és javítási szolgáltatást biztosítjuk, beleértve a más forgalmazónál vásárolt termékeket is.

Ha víz, akkor Agroázis!

SZŐLÉSZET - BORÁSZAT


Kínálatunkban a kezdetektől megtalálhatóak szőlészeti és szőlőfeldolgozási gépek, az elmúlt években pedig már borászati gépeket és komplett pincetechnikai berendezéseket is forgalmazunk. Az általunk kínált márkák többségének kizárólagos forgalmazói vagyunk. Az egyik legnagyobb alkatrész-raktárkészlettel rendelkezünk, a szőlészeti és borászati berendezésekhez a legmagasabb színvonalú szerviz- és javítási szolgáltatást biztosítjuk.

Legyen szó a szőlészet-borászat bármely lépéséről, az Agroázisnál biztosan talál rá megoldást!

SZÁNTÓFÖLD


2014-ben szántóföldi munkagépek, valamint telepi berendezések forgalmazásával és professzionális szervizelésével bővítettük termék- és szolgáltatási körünket. Kínálatunkban a szántóföldi művelés legmegbízhatóbb márkái képviseltetik magukat. Valamennyi forgalmazott termék esetén biztosítjuk a teljes gyári alkatrészellátást, hiszen ezekből az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, ami mellett professzionális szervizszolgáltatást is nyújtunk.

Szántóföldi gép, alkatrész vagy szerviz? Az Agroázisra számíthat!