Agroázis, a permetezőgép specialista

2020-03-30
Agroázis, a permetezőgép specialista

Az Agroázis új, vagy használt  permetezőgépek beszerzése mellett, szerviz szolgáltatással, alkatrészek szállításával és vizsgáztatással is segíti a gazdálkodókat! Nálunk a Hardi komplett gyári kínálata mellett, más permetezőgép és talajművelő alkatrészeket is megtalál. A jelenlegi körülmények mellett is biztosítjuk a folyamatos alkatrész- és szerviz ellátást, emellett permetezőgép kötelező műszaki felülvizsgálatára felkészítést, vagy vizsgáztatást is végzünk.

Hívja kollégáinkat

alkatrész vezető Szekendi Péter +36 30 2495849

szerviz vezető     Kovács László +36 30 3992506

permetező vizsga Bors Nikolett +36 30 5482230

gép          Osgyán László +36 30 4063347

Jusson eszébe, ha permetezőgépről van szó, forduljon az Agroázishoz, az igazi permetezőgép specialistához!

Az Agroázisnál figyelünk rá, hogy ne csak új vagy használt gépeket értékesítsünk, hanem komplett szolgáltatást is biztosítunk Ügyfeleink részére. Ennek köszönhetően az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk Hardi gépekhez, hogy bármilyen felmerülő igényre megoldást tudjunk nyújtani, Partnereinken gyors és hozzáértő kiszolgálást, szakszerű szervizszolgáltatást biztosítunk, valamint permetezőgépek felülvizsgálatára történő felkészítésben is segítünk!

 

 

 

Gyors segítség a bajban

Nagylétszámú, képzett szakemberekből álló szervizcsapattal rendelkezünk, hogy minden bajba jutott gazdának gyors segítséget tudjunk nyújtani, szezon előtt vagy akár alatt is. Mivel tudjuk, hogy a szezon idején létfontosságú a munkagépek hibátlan működése, és a kiesések, felmerülő hibák minél gyorsabb javítása, ezért a szezonban hétvégi és esti szervizügyeletet is tartunk, hogy a legaktívabb időszakban még gyorsabban tudjunk reagálni a megkeresésekre!

Alkatrészügyeletünk szintén a minél gyorsabb megoldásokat szolgálja, hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően a legtöbb kiegészítő azonnal rendelkezésre áll, azonban, ha mégis olyan alkatrészre lenne szükség, amely nincs azonnal kéznél, akkor sem kell megijedni: időben leadott igény esetén, akár már másnapra megérkezhet az adott termék!

Akár komplett felújításról, akár alkatrész beszerzésről legyen szó, szántóföldi divíziónk minden forgalmazott márkához biztosítja a folyamatos alkatrész utánpótlást, és ezek beépítéséhez, karbantartásához, javításához szükséges precíz és gyors szervizcsapatot!



Permetezőgépek felülvizsgálata

Nagyon fontos információ a gazdák számára, hogy az öt évnél idősebb permetező gépek esetében műszaki felülvizsgálatot kell végezni, még a permetezési napló megnyitása előtt! Azokkal a permetezőgépekkel, amelyek nem kerülnek felülvizsgálatra, vagy nem felelnek meg a vizsgálaton, nem lehet növényvédelmi tevékenységet végezni! A permetezőgépek műszaki felülvizsgálatát a NÉBIH is ellenőrzi, és ennek hiányában büntetést szabhat ki, ezért érdemes előre gondolkozni és időben felkészülni a vizsgálatra. Ha a gazdálkodó jelenti gépét vizsgálatra, azzal már a szezonban meg tudja kezdeni a munkákat és az ütemezés szerint a vizsgálat is meg fog történni. (jelentkezzen ingyenesen a www.ngea.hu honlapon) Az Agroázis szerencsére ebben is segítséget tud nyújtani, a vizsgára felkészítésben, típustól függetlenül állnak rendelkezésre profi és felkészült szakembereink!

Ha Hardi permetezőgép alkatrészre van szüksége, vagy azonnali szervizre, javításra, esetleg egyéb alkatrészeket rendelne egy megbízható és gyors forgalmazótól, vagy felülvizsgáltatná permetezőgépét, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO